top of page

Nir Bar Rechtsanwälte

Die Nir Bar Sozietät befindet sich im 8. Stock des "Keren" Gebäudes in der Nähe der Strandpromenade von Ramat-Gan, Israel. Unsere Sozietät hat Gerichtsbarkeiten in Israel und in der ganzen Welt. Unser Unternehmen beschäftigt zugelassene Rechtsanwälte und Mitarbeiter mit Geschäftserfahrung.

Wir sind ein weithin bekanntes und zugelassenes Beratungsunternehmen, das sich auf  juristische Beratungen und Prozessvertretungen im Bereich des gesamten israelischen Gesetzes spezialisiert hat.

Dienst betrokkenheid: Wij, het ministerie van procureur Nir Bar, voert de hoogste professionele, volledige transparantie, betrokkenheid van de klant bij de besluitvorming, geheimhouding verplicht van ons en regelmatige updates belangrijk voor ons dat onze klanten zullen in contact met ons op - zodat we kunnen helpen met een vraag, elk moment dus . elke klant ontvangt de directe mobiele telefoonnummer van Nir Bar en het kantoor is zelfs een menselijke reactie 24 uur contact en berichten achterlaten advocaten.

 

Praktijkgebieden De firma's: kantoor Nir Bar we voorbereid en ervaren om juridische diensten in de volgende gebieden: aankoop en verkoop van huizen en onroerend goed (vertegenwoordigd vele honderden transacties), die huurders en ontwikkelaars plannen 38 transacties, transacties gentrificatie en combinatie transacties (Wij hebben ervaring van de vele routes op al deze gebieden ) ,handelsrecht ,bouw en onderhoud van het bedrijfsleven en diverse bedrijven (bedrijven, vennootschappen, verenigingen, bedrijven, enz.), het ondersteunen en die ondernemers en initiatieven, het bankwezen, de internationale handel, high - tech, Internet (editing regels Privacybeleid), investeringen, investor relations, de overheid relaties, projecten opstarten (start - up) , octrooien en auteursrechten , contracten , belastingen, onrechtmatige daad en laster , arbeidsrecht ,familierecht en het erfgoed van het High Court, mediation, arbitrage, vertegenwoordiging verschillende rechtbanken, juridisch advies, het verstrekken van een juridisch. juridische adviezen om de kans op actie en uitvoering te evalueren mogelijk om L voer" shirotim legaal" in het bovenste menu voor meer informatie of neem contact met ons bericht van de site of een telefoontje, en wij staan ​​kunnen bezitten (we geen kosten voor deze).

 

Nauwe en persoonlijke ondersteuning: Wij, het advocatenkantoor Nir Bar, begeleiden u door alle juridische stappen met betrekking tot onze professionele werk, want we plaatsen het grootste belang om u een update regelmatig en duidelijk uitleg geven voor en tijdens de gerechtelijke procedure, samen met de voor u persoonlijk. We zullen alles in de juridische documenten die u nodig hebt voor Lkohoteich of voor de rechtbank, zullen wij voor u beheren alle planningen gedicteerd aan u - door verschillende rechtbanken en Niitzgc aan de rechterlijke macht betrokken. Elke klant ontvangt mobiele telefoon en onze persoonlijke e - mail en kan updates en gedetailleerde uitleg krijgen op elk moment.

 

Vertrouwelijkheid Wij nemen vertrouwelijkheid zeer serieus onze rol en professionaliteit nodig om u volledige geheimhouding naast professionele juridische zorg te geven. Wij geloven in eerlijkheid persoonlijke relatie met u, zijn volledig transparant en regelmatig bijgewerkte juridische behandeling voor u en het vinden van financiële oplossingen betaalbare vergoeding betalingen, persoonlijke financiële overeenkomstige uw vermogen. Ondeelbare lading betalingen per cheque of creditcard.

 

U bent welkom om contact met ons op voor vragen, verduidelijking of verzoek en wij zullen u graag te luisteren, helpen en adviseren .

Contact Us:

Office (24 hours):

+972.3.7527002

Fax: 

+972.3.7527003

Address:

10 Ta'as street

Diamond Exchange bourse district

Ramat-Gan, 5251249 ISRAEL

bottom of page